Saturday, August 17, 2013

WIP Crochet cushion cover

Credit to rakan-rakan fb kerana sudi kongsi pattern ni.

Free 3 hari, ini saja yang sempat siap, mungkin kena tunggu beberapa hari lagi baru siap sepenuhnya, busy jaga cucu ^^
Corak bunga tulip.
Percubaan pertama, tak berkenan dengan pilihan warna.
Pattern asal dan diagram.
( Credit : FB )

Happy crocheting
xoxo Dinah

11 comments:

Norma2 said...

Muy bonito!
Beso desde Argentina

Jaw @ MyGamanBorNeo said...

Cantik owh stitch ni. Tapi mau sabar gia kan mengait sbb byk sc. Thanks 4 sharing the pattern dinah.

suzan hobi said...

merhaba Dinah harika olmuş bu örtü bayıldım renkler süper,tebrik ederim,sevgiler

Dinah said...

thanks norma2 and susan hobi.. :)

Dinah said...

jaw..cantik patternnya..lagi cantik kalau pandai pilih warna..:)

fadzillah Minai said...

Hai Dinah.... cantik crochet tu, corak bunga tulip. Saya ni memang peminat crochet. Minta share lah ye...

Dinah said...

silakan fadzillah.. :)

Ummi XeeraMya said...

cantik sangat pattern ni....nak cuba buat jugak la....thanks dinah

Tita Carré said...

Oi amiga, adorei todas as novidades do teu blog, também trago novidades no meu blog para ti contar, confira e depois deixe um comentário para eu poder saber o que achastes,beijokas.
http://www.titacarre.com
http://elo7.com.br/titacarre

Unknown said...

Agaknya kalau guna patern ni sbagai dinding kotak tiu cantik tak

hasliynda umairah beauty said...

cantiknya

© Dinah Crochet 2011-2019