Wednesday, June 22, 2016

Tissue box cover

Bukan senang mahu senang, kalau nak kan sesuatu kena berusaha bersungguh-sungguh.





Happy crocheting,
by Dinah

Saturday, June 18, 2016

FB logo felt craft-keychain

Cubaan pertama hampir menjadi, jahitan tak kemas lagi tapi boleh diperbaiki.

Perkembangan terkini wip, boleh la..masuk benang ke 5.
The perfections began from a lot of practice. Belajar dan terus belajar. Thanks Youtube banyak membantu.


Happy crafting
by dinah

Friday, June 17, 2016

Saya mencari....:)

Mohon jasa baik kawan-kawan semua :) Saya mencari keychain hanging rack berpusing dan kisslock with keyring size kecil yang murah-murah hehe..kalau ada siapa-siapa yang ada info tolong whatsapp saya di no 016 8159410 atau komen di bawah. Terima kasih ribu-ribu.. 

Kredit gambar: Google

Felt craft projects, baru belajar melukis dan mengunting nanti dah siap kita share..bunga felt menghiasi bekas jarum knitting tu beli kat DIY :)




Happy crafting..
by Dinah

Friday, June 10, 2016

Earflap hat dan wip

Kombinasi warna merah dan pink :) simple saja. Berminat tempah, whatsapp kita, color dan design boleh request. Price..rm25/pc
Pandangan sisi.
 Another wip, guna 100 gm benang milk cotton dapat sebesar ini saja.
Benang lagi, masih fresh, baru sampai :)



Happy hooking,

Sunday, June 5, 2016

Green tissue box ccover

Kombinasi warna ceria menzahirkan mood yang ceria, happy weekend rakan blogger..kopi-kopi dulu..





Happy hooking
© Crochet Art and Craft 2011-2016