Saturday, December 27, 2014

Koleksi bunny

Hadiah Christmas buat seseorang yang sangat istimewa, harap dia suka..








Happy crocheting,

Wednesday, December 24, 2014

Blessed Christmas!

Blessed Christmas to all crocheter/blogger friends around the world..


Crochet alphabet










From me with love,

Monday, December 22, 2014

100 pcs Keychains

Siap sudah ye..100 pcs souvenir Gundad Family..Terima kasih kerana sudi order dari saya^^.



Thanks,
xoxo dinah

Saturday, December 20, 2014

Bottle cover

Botol air cucu saya. Cover ni saya kait menggunakan benang yang kawan saya bagi, thanks Wila. Lama sudah tidak chat dengan dia..emmm rindu tapi tak nak kacau time cuti2 Malaysia hehe..







Happy crocheting,

Thursday, December 18, 2014

Beanie

Topi dikait khas untuk baby premature..kecil tapi comel..


Thanks ya..order topi ni..



Happy crocheting,

Monday, December 15, 2014

Heart door hanger

Gantung dipintu bilik sbenarnya tapi tombol pintu tidak berapa cantik untuk diambil gambar hahaha...
Keychains



Happy crocheting,
xoxo dinah

Saturday, December 13, 2014

Keychain lagi..

Maaf ya kerana terpaksa disajikan dengan keychain sahaja..semua keychain ni ditempah sebagai souvenier hari keluarga hujung bulan ini..



Happy crocheting,
xoxo dinah

Thursday, December 4, 2014

Mr & Mrs Bunny

Boleh la untuk sendiri heheh..




Happy crocheting
xoxo dinah

Saturday, November 29, 2014

Kitty keychains

Hello Kitty keychains...



Happy crocheting
xoxo dinah

Thursday, November 27, 2014

Monday, November 24, 2014

Keychains

Untuk makluman, tempahan telah ditutup sehingga hujung tahun :) 
Sebarang pertanyaan, whatsapp no 0168159410, tapi sebelum tu tolong kenalkan diri dulu ye..😍


Happy Crocheting
xoxo Dinah💕

Friday, November 21, 2014

Bag

Gambar lama tapi baru hari ini upload di blog. Penyakit M datang melanda... :)
 

*Tempahan kawan..thanks Wendy!


Happy crocheting
xoxo dinah

Tuesday, November 11, 2014

Tissue box cover

Order dari seberang, thank you so much tissue box cover paling laris 😍



Happy crocheting
xoxo dinah

Friday, November 7, 2014

Keychains

Juga order dari seorang kawan, and dikait berdasarkan gambar yang dikirim bersama pesanan. Tyvm, Chris..




Berminat, whatsapp kat no. 016 8159410...serius sahaja okey hehe..



Happy crocheting,

Monday, November 3, 2014

Crochet tote bag

Repeat order dari seorang kawan. Bag ini dikait berdasarkan gambar yang diberi sebagai contoh.

Credit to Google, Youtube, Facebook, saya banyak belajar darinya. Rakan-rakan blogger, pengunjung setia blog saya, kawan-kawan dan customer yang sentiasa memberi sokongan. Tanpa anda semua, siapalah saya.




Happy crocheting,
xoxo dinah

Saturday, October 18, 2014

Doily bunga carnation

Dari buku saya. Kali kedua saya kait design nie. Mahu try, klik di sini diagram







Happy crocheting,

Wednesday, October 15, 2014

Doilies

Nak share juga la, walau pun sudah lama siap..:)



Happy crocheting
xoxo dinah
© Crochet Art and Craft 2011-2016