Saturday, December 27, 2014

Koleksi bunny

Hadiah Christmas buat seseorang yang sangat istimewa, harap dia suka..








Happy crocheting,

Wednesday, December 24, 2014

Blessed Christmas!

Blessed Christmas to all crocheter/blogger friends around the world..


Crochet alphabet










From me with love,

Monday, December 22, 2014

100 pcs Keychains

Siap sudah ye..Souvenir Gundad Family..Terima kasih kerana sudi order dari saya,, ^^.




Thanks,

Saturday, December 20, 2014

Bottle cover

Botol air cucu saya. Cover ni saya kait menggunakan benang yang kawan saya bagi, thanks Wila. Lama sudah tidak chat dengan dia..emmm rindu tapi tak nak kacau time cuti2 Malaysia hehe..







Happy crocheting,

Thursday, December 18, 2014

Beanie

Topi dikait khas untuk baby premature..kecil tapi comel..


Thanks ya..order topi ni..



Happy crocheting,

Monday, December 15, 2014

Heart door hanger

Gantung dipintu bilik sbenarnya tapi tombol pintu tidak berapa cantik untuk diambil gambar hahaha...


Keychains





Happy crocheting,

Saturday, December 13, 2014

Keychain lagi..

Maaf ya kerana terpaksa disajikan dengan keychain sahaja..semua keychain ni ditempah sebagai souvenier hari keluarga hujung bulan ini..






Happy crocheting,

Thursday, December 4, 2014

Saturday, November 29, 2014

Thursday, November 27, 2014

Monday, November 24, 2014

Keychains

Untuk makluman, tempahan telah ditutup sehingga hujung tahun :) 
Sebarang pertanyaan, whatsapp no 0168159410, tapi sebelum tu tolong kenalkan diri dulu ye..😍


Happy Crocheting
xoxo Dinah💕

Friday, November 21, 2014

Bag

Gambar lama tapi baru hari ini upload di blog..malass... :)

   

 


*Tempahan kawan..thanks Wendy!



Happy crocheting,

Tuesday, November 11, 2014

Tissue box cover

Order dari seberang, thank you so much...akk gembira dapat berkerjasama dengan sis..






Happy crocheting,

Friday, November 7, 2014

Keychains

Juga order dari seorang kawan, and dikait berdasarkan gambar yang dikirim bersama pesanan. Tyvm, Chris..




Berminat, whatsapp kat no. 016 8159410...serius sahaja okey hehe..



Happy crocheting,

Monday, November 3, 2014

Bag

Order kedua dari seorang kawan. Bag ini dikait berdasarkan gambar yang dikirim. Atas permintaannya, warna juga dekat sama seperti yang asal.

Credit buat Google, Youtube, Facebook, saya banyak belajar darinya. Rakan-rakan blogger, pengunjung setia blog saya, kawan-kawan dan customer yang sentiasa memberi sokongan. Tanpa anda semua, siapalah saya.

Kepada yang ada perasaan iri ke dengki, anda tidak dialu-alukan di sini..sorry!









Happy crocheting,
© Crochet Art and Craft 2011-2016