Wednesday, June 20, 2012

Projek terbaru yang belum tentu menjadi..

Planning, nak kait selimut besar or cadar, pattern dan warna dah pilih, tapi tak tau menjadi ke tak :)) Masalahnya, bila buat projek besar dan tiba-tiba stok benang terhenti atau lambat sampai, semua kerja ikut terhenti.  Kadang-kadang mengambil masa berbulan-bulan menunggu. Bila terjadi seperti itu, fikiran pun cepat berubah. Tak jadilah buat macam ni..nak buat macam tu, lah.. last-last lain yang dirancang, lain pula jadinya dan itulah saya, cepat berubah fikiran..:(








Happy Crocheting!

6 comments:

Norma2 said...

Dinah, un saludo desde Argentina.
Bonitos tejidos.
http://norma2-siempreesprimavera-norma2.blogspot.com/

Dinah said...

gracias Norma2 :))

MARİFETANE (Elif Hatice) said...

Çok güzel motifler elinize sağlık.

Dinah said...

thanks MARIFETANI..:)

Nélia Botelho said...

Lindo modelo e muito bonito e bem escolhido colorido.
Abraço
Nélia

Dinah said...

thanks Nelia Botelho..hug!

© Crochet Art and Craft 2011-2016