Wednesday, June 20, 2012

WIP

Plan, nak kait selimut besar, pattern dan warna dah pilih, tapi tak tau menjadi ke tak 😐 selalunya bila melibatkan projek besar ada saja masalah timbul, benang tak cukup, stok lambat sampai la, semua kerja pun ikut terhenti.  Kadang-kadang mengambil masa berbulan-bulan menunggu. Bila terjadi seperti itu, fikiran pun cepat berubah. Tak jadilah bikin ni..nak buat lain lah.. last-last lain yang dirancang, lain yang menjadi dan itulah saya, cepat berubah fikiran 😂




Happy Crocheting
Tinunturu d'Dinah

6 comments:

Norma2 said...

Dinah, un saludo desde Argentina.
Bonitos tejidos.
http://norma2-siempreesprimavera-norma2.blogspot.com/

Dinah said...

gracias Norma2 :))

MARİFETANE (Elif Hatice) said...

Çok güzel motifler elinize sağlık.

Dinah said...

thanks MARIFETANI..:)

Nélia Botelho said...

Lindo modelo e muito bonito e bem escolhido colorido.
Abraço
Nélia

Dinah said...

thanks Nelia Botelho..hug!

© Crochet Art and Craft 2011-2016