Saturday, February 23, 2013

Doily and granny square

Doily motif bunga sesuai sebagai alas cawan atau coaster.
Credit: Image from google
Granny square ini, akan menjadi pattern untuk projek baby blanket seterusnya, dan paling istimewa ianya milik grandbaby saya yang pertama. (Tak kesampaian, sebagai ganti saya telah kait cucu saya selimut c2c crochet blanket).


Happy crocheting,
Tinunturu d'Dinah

7 comments:

Chrisi said...

It is very good and beautiful woven, well done .... Good afternoon, kisses

Norma2 said...

El 1 muy bello.
El 2 el color le da forma.
Beso

Preeti said...

Lovely square!:)

Mila@Rimbun said...

cantikkkkk....

Dinah said...

thanks..hugs!

Unknown said...

Granny square yg special tu...mcm mana nak buat ye? sa dah cari2 tapi tak jumpa

Unknown said...

granny square yg special tu, macam mana nak buat?...granny square biasa sa mmg biasa tapi dalam pic tu, macam berbeza dr granny square biasa.

© Dinah Crochet 2011-2019