Saturday, June 18, 2016

FB logo felt craft-keychain

Cubaan pertama hampir menjadi, jahitan tak kemas lagi tapi boleh diperbaiki.

Perkembangan terkini wip, boleh la..masuk benang ke 5.
The perfections began from a lot of practice. Belajar dan terus belajar. Thanks Youtube banyak membantu.


Happy crafting
by dinah

2 comments:

Yati said...

Comel je, walau pun baru cubaan pertama. :)
Yati dah lama tak buat felt crafts.
Cantiknya hasil knitting tu. Macam nak buat baju baby ye.
Ni untuk entri Dinah satu lagi tu. Yati dulu beli keychain rack tu through seller kat fb. Dah delete pulak mesej dengan dia. Tapi, boleh je search apa kita nak kat fb tu, mesti keluar orang yang menjual. Tak pun, berguna juga bila kita nak cari barang, kalau kita masuk group crafts supplies ke, malaysian crafts vendor ke, antara keyword yang kita boleh search kat group search fb. Semoga Dinah jumpa barang yang dicari.

Dinah said...

tq yati..akk cuba cari di fb pula..ada juga jumpa di google tapi bukan jenis yang akk mahu hihi..

knitting tu sebenarnya baby blanket..:) anak akk pun ingat akk buat baju..knitting belum pass lagi, baru belajar..kalau terus buat baju kompom tak menjadi terutama yang bahagian leher..:)

© Crochet Art and Craft 2011-2016