Friday, June 17, 2016

Saya mencari....:)

Mohon jasa baik kawan-kawan semua :) Saya mencari keychain hanging rack berpusing dan kiss lock frames with keyring size kecil yang murah-murah hehe..kalau ada siapa-siapa yang ada info tolong whatsapp saya di no 016 8159410 atau komen di bawah. Terima kasih ribu-ribu.. 

Kredit gambar: Google

Felt craft projects, baru belajar melukis dan mengunting nanti dah siap kita share..bunga felt menghiasi bekas jarum knitting tu beli kat DIY :)




Happy crafting..
by Dinah

2 comments:

Ema Kamma said...

Hi sis.....cannot wait utk tengok hasilnya...mesti yummy...

Dinah said...

sudah siap ema kamma..tapi hasilnya tidak berapa cantik, jahitan masih tak kemas lagi..

© Crochet Art and Craft 2011-2016